CMS Apps ontwikkeling

De voordelen van CMS apps

Anno 2017 zijn er meer internet gebruikers die uw website bezoeken via een mobiele apparaat dan via de traditionele desktop computer. Een logisch vervolg is daarom ook dat u deze mobiele bezoekers de best mogelijke gebruikerservaring wilt bieden op website of webwinkel. In dat geval zullen bezoekers verwachten een betere ervaring te krijgen dan die ze krijgen via een webbrowser. Bij AppElit weten wij precies hoe dit gerealiseerd kan worden, zonder dat u hier een hoge investering tegenover moet zetten.

CMS apps zijn zeer eenvoudig zelf te beheren

Gebruikers vinden het prettig als ze mobiele apps gebruiken die toegang hebben tot hun persoonlijke gegevens, apparaat sensoren en diensten voor geolocatie zodat u ze een unieke ervaring kunt bezorgen. APPelit ontwikkelt altijd CMS apps ( mobiele apps met CMS ), zodat uw gebruikers altijd voorzien zijn van een uitgebreide app en u het beheer volledig in eigen handen hebt. Het presenteren van informatie aan uw gebruikers is nog nooit zo eenvoudig en actueel geweest en de besparing op onderhoud is enorm.

Volledige onderhoud voor een vast bedrag per maand

Uw app ziet er geweldig uit en werkt net zo goed, maar unieke eisen vereisen unieke toepassingen. Met eigen CMS apps is de volledige controle over de app in uw handen. Wilt u juist uw tijd gebruiken voor het ondernemen van uw bedrijf? Dat kan. Want wij kunnen het onderhoud, beheer, aanpassingen en updates van u overnemen tegen een minimaal maandelijks bedrag zodat uw app altijd up-to-date is en u bezig kunt zijn met verkoop en promotie.

Web-ontwikkelaars met maar een doel: U overtuigen

Bij AppElit profiteert u van in-house applicatie ontwikkelaars met verstand van programmeren voor Android, iOS en Windows Phone. Daarom ontwikkelen wij graag totdat het gewenste eindresultaat is bereikt. U zult bij ons niet snel horen dat iets ‘niet mogelijk’ is en die instelling houden we graag zo. Voor meer vragen of informatie over het laten ontwikkelen van uw eigen mobiele app, neem contact op met Appelit.

Offerte binnen 24 uur

Voor het opvragen van een offerte om te weten wat de kosten zijn voor het maken van een app streven wij er naar binnen 24 uur een reactie te sturen. Geheel vrijblijvend!