Responsive Webdesign

Veel ondernemers laten de mogelijkheden van responsive webdesign nog altijd onbenut. Zonde, een responsive website past zich namelijk automatisch aan iedere schermgrootte aan en is dus geschikt voor zowel: PC, laptop, mobiel en tablet. Zo weet je zeker dat je in het snel veranderende internetlandschap altijd een geschikte website zult hebben dat goed leesbaar/zichtbaar zal zijn op elk device.

Een website responsive maken

Een website wordt responsive gemaakt door elementen aan de CSS Stylesheet toe te passen. Zodra je scherm smaller wordt, zoals bij een smartphone of tablet, dient je Stylesheet te weten wat het met bepaalde elementen moet doen. Mocht je een website gebouwd hebben met WordPress dan zijn simpele responsive plugins voor je website verkrijgbaar. Op HTML/PHP gebaseerde websites is het een stuk lastiger om de website responsive te maken en dien je de responsive elementen handmatig in de CSS Stylesheet toe te passen.

Mobiel internet

Tegenwoordig is mobiel internet bijna niet meer weg te denken en groeit het nog steeds. Vooral de nieuwe snelheden door 4G van mobiel internet draagt daaraan bij. Het is tegenwoordig zelfs zo dat mobiel internet vaak sneller is dan het internet thuis via ADSL. Een gegeven is dat er procentueel meer bestellingen voortkomen door bezoekers met een tablet of mobiele telefoon dan traditioneel met een PC of laptop en dus loyaler zijn, deze kansen laat je als ondernemer toch niet liggen?

Responsive website laten maken

Bij Webdesign Stunter in Amsterdam kunt u een complete responsive website laten maken met 5 pagina’s voor eenmalig € 495,00 (excl. 21% BTW). Meerdere pagina’s of andere wensen zijn uiteraard met ons te bespreken, tegen meerprijs. Wij hebben geen abonnementsdiensten, maar rekenen eenmalige tarieven voor ons webdesign. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent en is de website die wordt opgeleverd meteen uw eigendom. Wij plaatsen tevens de website op uw eigen hostingaccount en wordt iedere website standaard opgeleverd met SEO.

About Webdesign Stunter

Goedkoop responsive webdesign!