0800 telefoonnummers in Nederland en telefoongesprek doorverbinden

In Nederland hebben we keuze uit diverse zakelijke telefoonnummers. Het voordeel van bijvoorbeeld een 088, 0900 of 0800 nummer is dat het een professionele uitstraling biedt voor organisaties. Als onderneming ben je dan ook onderscheidend ten opzichte van kleinere bedrijven.

Kenmerken van 0800 nummers

  • Een tolvrij nummer voor elk land
  • Beschikbaar in 100+ landen
  • Klanten bel je gratis
  • Onmiddellijke activering van 0800 nummers
  • Inclusief wereldwijde doorschakeling
  • telefoongesprek doorverbinden

Een internationale aanwezigheid met 0800 nummers

Een gratis nummer, zoals 088 of 0800 nummers, is een nationaal telefoonnummer dat gratis kan worden gebeld in het land waarin het is geactiveerd. Helaas kunnen deze nummers niet vanuit het buitenland worden gebeld. Maar maak je geen zorgen! Telefonie bedrijven bieden nationale of lokale gratis nummers in meer dan 100 landen over de hele wereld en wat is er nog beter: er zijn geen internationale bureaus nodig. Deze 0800 nummers zijn virtueel, wat betekent dat alle inkomende gesprekken kunnen worden doorgestuurd naar een vaste telefoon of mobiele telefoon over de hele wereld. Welkom op de wereld van VoIP.

Een nationale gratis nummer is een geweldig marketing- en klantenservice voor elk bedrijf, want klanten herkennen dergelijke nummers als vertrouwde nationale telefoonnummers die ze gratis kunnen bellen. Dit maakt tolvrije nummers ideaal om te herkennen, die vertrouwen weten op te bouwen in uw bedrijf of merk en de klanttevredenheid te vergroten.

VoIP aanbieders bieden ook extra functies voor 0800 nummers, zoals Time of Day Routing en Voice2Mail, waarmee u inkomende gesprekken vanuit verschillende tijdzones effectief kan handelen. Internationaal is nooit gemakkelijker geweest.

Waar kun je terecht?

Als gebruiker van VoIP telefonie zijn er diverse bedrijven waar je als ondernemer terecht kunt voor een gewenste telefoonnummer. VoIP providers hebben eigen specialisten in huis om advies uit te kunnen brengen over welk telefoonnummer het beste past bij jouw bedrijf. Neem daarom gerust contact op als er vragen zijn.

Meer informatie hierover? Ga naar vcareconnect.nl