Vast nummer op mobiel

Een vast nummer zorgt voor een professionele uitstraling voor uw bedrijf, maar u bent dan onderweg niet goed bereikbaar. Hiervoor bestaat een goede oplossing: laat uw vaste nummer overschakelen op uw mobiele telefoon!

Vast nummer op mobiel: de voordelen

Het laten doorschakelen van uw vaste nummer naar uw mobiele toestel kent veel voordelen. Ten eerste zorgt het voor een professionele uitstraling: mensen bellen naar het algemene bedrijfsnummer en krijgen zo altijd de juiste persoon aan de lijn. Ten tweede zorgt het voor flexibiliteit. U heeft uw mobiel altijd bij u, zo mist u nooit belangrijke telefoongesprekken. Het derde voordeel is dat er een mogelijkheid is om het vaste nummer te laten doorschakelen naar meerdere mobiele telefoons. U bent altijd bereikbaar met een vast nummer op mobiel!

Vast nummer op mobiel: hoe werkt het?

Vast nummer op mobiel werkt heel eenvoudig: uw vaste lijn wordt doorgeschakeld naar een gsm. Dit kan naar één mobiele telefoon zijn, maar ook naar meerdere. Het is mogelijk om online te wijzigen waar de telefoongesprekken naar toe gestuurd moeten worden. Zo kunt u binnenkomende telefoontjes ook naar medewerkers door laten sturen. Het is ook mogelijk om twee mobiele nummers te koppelen aan een vast nummer. De eerste die opneemt beantwoordt dan het gesprek. De tweede telefoon houdt in dit geval automatisch op met rinkelen.

Kosten vast nummer op mobiel

De kosten van het laten doorschakelen van een vast nummer naar mobiel zijn helemaal niet zo hoog. Wilt u zo snel mogelijk van deze dienst gebruik maken? Dat kan! Je kunt dit meestal direct regelen. Vraag vandaag nog deze dienst aan en geniet van alle bijkomende voordelen!