Wek vertrouwen met een 085-nummer

Je kent ze vast wel, busjes van klusjesmannen met een mobiel telefoonnummer erop. Of de website van een thuiskapster met alleen een 06-nummer. Kies jij, misschien zelfs onbewust, ook vaak voor een partij met een vast nummer? Dat komt omdat een vast nummer meer vertrouwen opwekt dan een mobiel nummer. En vertrouwen is bij de keuze voor een nieuwe klusjesman of kapster wel zo prettig. Om dat op te lossen, kun je een 085-nummer aanvragen.

De aanvraag van een 085-nummer

Daarom zie je dat steeds meer ondernemers een 085-nummer aanvragen. En dat is ook niet zo gek, want voor jou als klant is het ideaal. Je kunt iemand gewoon op het vaste nummer bereiken en je betaalt er als klant alleen maar het regionale tarief voor. Makkelijk. Ondernemers die een 085-nummer aanvragen, kunnen het nummer vaak al binnen 24 uur gebruiken. En het kost ze maar 1 euro per maand.

Ben je een keer in het buitenland en wil je jouw kapster of klusjesman bereiken? Dan kan dat gewoon, op hun 085-nummer. Deze telefoonnummers blijven namelijk gewoon bereikbaar, ook voor klanten die vanuit het buitenland bellen. Dit is niet zo wanneer je als bedrijf een 0900- of 0800-nummer aanvraagt. Bovendien weet je als klant bij zo’n nummer nooit hoe hoog de kosten oplopen als je naar zo’n nummer belt en daar zit je natuurlijk ook niet op te wachten!

Zelf een 085-nummer aanvragen?

Ken je iemand die ook wel een 085-nummer aanvragen wil of ben je zelf ondernemer en zie je er de voordelen wel van in? Dan is het goed om te weten dat deze nummers ook gewoon via voip, voice over IP, lopen. Dat betekent dat je belt via je internetverbinding en dat je dus geen aparte telefoonlijn nodig hebt.

Bovendien kun je een 085-nummer aanvragen al vanaf 1 nummer per stuk. Je hoeft dus niet, zoals bij andere nummers, direct een dure reeks aan te vragen. Ideaal!