Zakelijk vast en mobiel bellen

Ben je op zoek naar een oplossing voor zakelijk vast en mobiel bellen? Dan zijn er een aantal zaken erg belangrijk om te weten. Welke type telefonie wil je gebruiken? Wat vind je belangrijk? Is dat de prijs, bereikbaarheid, flexibiliteit of een combinatie van alles? Via welk telefoonnummer wil je bellen?

Zakelijk bellen via VoIP

Zakelijk bellen kan via VoIP. Ook bekend als bellen via het internet. VoIP biedt een combinatie aan voordelen zoals hiervoor genoemd. Je bent namelijk flexibel, goed bereikbaar én het is voordelig! Bovendien kies je zelf via welk telefoonnummer je bereikbaar wil zijn via zowel vast als mobiele telefoon.

Je hoeft dankzij VoIP geen dure centrales meer aan te schaffen en te laten onderhouden. Alle verbindingen lopen namelijk via servers en internetverbindingen. Geen last meer van storingen en altijd bereikbaar zijn zoals jij dat wil.

Voordelen zakelijk vast en mobiel bellen via VoIP

Zakelijk mobiel en vast bellen biedt vele voordelen voor jou als ondernemer. We hebben de voordelen voor je op een rij gezet.

De Kwaliteit
In tegenstelling tot analoge telefonie, biedt telefonie via VoIP een heldere signaal en beter geluid. Het is tenslotte digitaal bellen! De digitale verbinding zorgt ervoor dat het telefoon signaal net zo sterk en stabiel is als je internetverbinding. Er bestaat dus een kleine tot geen kans op storingen!

Functies
Je kan gemakkelijk onderling doorschakelen en ook gratis onderling bellen zolang de verbinding binnen het zelfde netwerk blijft. Daarnaast kun je gemakkelijk de telefoon naar mobiel doorschakelen.

Bereikbaarheid
Dat er opeens geen verbinding meer is met VoIP telefonie is zeer onwaarschijnlijk. De aansluiting gaat tenslotte niet meer via een wijkcentrale maar via dataverbindingen. Je bent vrijwel ten alle tijden bereikbaar!

Kostenbesparing
Bellen via VoIP biedt als grootste voordeel dat het enorm kostenbesparend is. Je gebruikt namelijk bestaande dataverbindingen waardoor de prijs vele malen lager liggen dan de klassieke telefoonverbinding.