Zakelijke VoIP Telefonie

Zakelijke VoIP telefonie is voordelig bellen via internet voor bedrijven (Voice over Internet Protocol).  Dankzij VoIP is telefonie nu mogelijk op datanetwerken. IP telefonie is dankzij de laatste technische ontwikkelingen nu mogelijk voor iedereen. Bij VoIP Zakelijk maak je gebruik van een telefoonnummer naar keuze. Denk bijvoorbeeld aan 085, 088, 0800 en 0900 telefoonnummers. Daarnaast biedt VoIP nog vele andere voordelen.

VoIP zakelijk

VoIP telefonie biedt niet alleen uitkomst voor de consument maar ook voor de zakelijke klant. Naast het feit dat het vele malen goedkoper is, ben je als ondernemer ook nog eens veel flexibeler. Voor bedrijven is het zelfs mogelijk om VoIP telefonie Zakelijk te koppelen aan CRM of ERP systemen.

In plaats van dure centrales ben je met VoIP verbonden met een digitale centrale. Dat is vele malen voordeliger dan een centrale op locatie. Meerdere servers maken verbinding over verschillende datacenters om de bereikbaarheid 24/7 te garanderen.

VoIP telefoonnummers

Bellen via VoIP zakelijk geeft je als voordeel dat je zelf een telefoonnummer kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een regionaal telefoonnummer
  • Service telefoonnummers zoals, 0800 en 0900 nummers
  • Landelijke telefoonnummers zoals, 085 en 088 nummers
  • Een internationaal telefoonnummer

De voordelen van zakelijke VoIP telefonie

Zakelijke VoIP telefonie biedt vele voordelen voor de ondernemer. Meer mogelijkheden tegen lageren kosten!

Kwaliteit
De kwaliteit van het signaal is vele malen beter dan analoge telefonie. De digitale verbinding zorgt ervoor dat het signaal zo goed en stabiel is als jouw internetverbinding. Er bestaat dus een kleinere kans op storingen!

Functies
Je kan gemakkelijk onderling doorschakelen en ook gratis onderling bellen zolang de verbinding binnen het zelfde netwerk blijft. Daarnaast kun je gemakkelijk de telefoon naar mobiel doorschakelen.

Bereikbaarheid
Dat er opeens geen verbinding meer is met VoIP telefonie is zeer onwaarschijnlijk. De aansluiting gaat tenslotte niet meer via een wijkcentrale maar via dataverbindingen. Je bent vrijwel ten alle tijden bereikbaar!

Kostenbesparing
Bellen via VoIP biedt als grootste voordeel dat het enorm kostenbesparend is. Je gebruikt namelijk bestaande dataverbindingen waardoor de prijs vele malen lager liggen dan de klassieke telefoonverbinding.