De iPhone 5c valt ook bij ouderen in de smaak

Het toestel dat door Apple op de markt kwam en eigenlijk bedoeld was om jongeren aan te spreken valt ook bij oudere mensen in de smaak. De iPhone 5c wordt door iedere leeftijdsgroep wel gebruikt. Wel zijn het vooral de jongeren die een toestel als deze kopen. Toch vinden veel ouderen een iPhone 5c handig omdat er een felle kleur op zit. Wanneer ze dan gebeld worden zien ze snel het toestel liggen en hebben ze eerder opgenomen i.p.v. de oproep te missen. Er worden zo aardig wat situaties vermeden. Sommige denken al snel dat er iets aan de hand is en anderen bellen niet weer omdat ze denken dat er toch niemand is. Op deze manier zijn er toch weer veel ouderen meer bij de maatschappij betrokken.

Welke kleur is in trek bij ouderen?

Het zijn allemaal felle kleuren, maar we merken bij iPhone5c.nl dat vooral de groene geklikt wordt door de ouderen. Misschien denken ze dat groen meer milieubewust is of vinden ze het echt simpeler zo’n felle kleur. In ieder geval zal iedereen zo’n mooie groen iPhone 5c wel staan. Het is de meest kleurrijke lijn van Apple. De nieuwe lijn heeft er mede voor gezorgd dat Apple een topomzet heeft behaald. Het is dan ook wel logisch dat er in iedere doelgroep wel een kluit mensen is die het toestel aanschaft.

Kosten van een iPhone 5c

Het prijskaartje dat aan de iPhone 5c hangt is lager dan de iPhone 5s. Het scheelt al gauw 100 euro. Mensen die normaal omgaan met een mobiele telefoon gaan waarschijnlijk niet veel verschil merken. Je loopt dan wel met een toestel van Apple. Deze zijn na verloop van tijd ook nog wat waard. Zou jouw abonnement aflopen en je wilt een nieuwe telefoon uitkiezen kan je je oude iPhone 5c voor een leuke prijs verkopen. Op dit moment zijn Phones na verloop van tijd heel wat meer waard dan toestellen van de concurrentie. Het loont zich zeker om voor de iPhone te gaan. Wanneer je zuinig bent op het toestel zal de kostenpost zo’n 100 á 150 euro per jaar zijn de eerste 2 jaar.