Espressomachine huren of kopen?

Drinkt u vaak koffie? Dan bent u een koffie liefhebber! Er bestaat een groot verschil tussen het drinken van koffie bij u thuis met oplos koffie of bij horeca. De reden erachter is vrij simpel. Als u vers gemalen koffiebonen gebruikt dan is uw kop koffie lekkerder dan oplos koffie. Maar hoe krijg je nu lekker koffie met koffiebonen? Dan is mogelijk met een koffiemachine of espressomachine! Een espressomachine komt in twee varianten voor namelijk een piston machine en een volautomatische espressomachine. Het enige verschil is dat u bij een piston machine een koffiemolen nodig heeft waarmee u de koffiebonen maalt. De gemalen koffie wordt vervolgens gebruikt om in combinatie met water een heerlijke kop koffie te zetten.

Espressomachine kopen

Wilt u een espressomachine kopen maar bent u benieuwd waar u op moet letten? Bij deze zullen wij daar antwoord op geven. Als eerst is het belangrijk om af te vragen wat u precies wil. Kiest u voor de lekkerste kop koffie of voor gemak? Met een volautomatische koffiemachine hoeft u niets te doen. U schaft de machine aan en bij gebruik heeft u alleen koffiebonen en water nodig. U vult de bak waar de bonen in horen met koffiebonen. Het zelfde gebeurt met water. Aan de hand van een knop kunt u geheel automatisch een kop koffie maken. De machine maalt automatisch de koffiebonen en voegt voldoende water toe voor een kop koffie, espresso of cappuccino.

Vind u het leuker om geheel zelf een kop koffie te maken zodat u de lekkerste koffiesmaak krijgt? Dan is een piston espressomachine wat voor u! Een espressomachine is geheel voorzien van een waterreservoir, boiler, waterkraan, opschuimer en knoppen voor het zetten van 1 of 2 koppen espresso. De basis voor iedere kop koffie is het zetten van een espresso. Voeg er water bij en u heeft koffie. Voeg opgeschuimd melk bij voor een cappuccino. Bij uw espressomachine gebruikt u alleen nog een koffiemolen voor het malen van koffiebonen en een kloplade voor de resten. Een kop koffie duurt langer en u moet er meer voor doen maar u krijgt wel de beste kwaliteit koffie.

Wilt u een espressomachine kopen? Dan kunt u naar een koffiewinkel of online uw espressomachine kopen.

Espressomachine huren

Heeft u een evenement en wilt u graag dat uw gasten lekkere koffie krijgen? Dan kunt u er aan denken om een espressomachine te huren. U hoeft dan geen dure aankoop te doen van een espressomachine als u deze daarna niet meer nodig heeft. U kunt bijvoorbeeld voor op een beurs, een festival, evenement, opening of feest een espressomachine huren. Online bestaan er meerdere aanbieders die u een horeca piston machine of een vol automaat te huur aanbieden.