iPhone 5 oplader, welke modellen zijn er?

Wat voor diverse iPhone 5 opladers zijn er verkrijgbaar? De bekendste iPhone 5 oplader is uiteraard van Apple, de witte handige muurlader wordt meegeleverd met iedere iPhone 5. Om na te gaan wat voor diverse opladers er zijn hebben wij deze voor u op een rijtje gezet om daar een overzicht van te geven.

iPhone 5 oplader met usb poort

Dit is hoe Apple de iPhone 5 oplader in eerste instantie heeft bedacht, de kleine muurlader die geschikt is om vanaf het netstroom in de muur stroom te geleiden naar de USB poort die functioneert met een iPhone 5 usb kabel. Dit is een ideale set omdat de iPhone 5 kabel ook te gebruiken is in een Mac of PC. Hierdoor kunt u de iPhone 5 ook opladen en uiteraard synchroniseren met iTunes. Dit is de meest voorkomende manier hoe iPhone gebruikers hun iPhone 5 opladen.

iPhone 5 autolader

Het opladen in de auto is wat vele mensen erg prettig vinden omdat de iPhone “als het goed is” niet wordt gebruikt in de auto. Op die manier wordt de reistijd nog eens goed benut door weer opgeladen op de bestemming aan te komen. Bij een iPhone 5 autolader zijn er twee verschillende manieren op op te laden. De eerste manier is om de iPhone op te laden via een iPhone 5 USB autolader dit houdt in dat de iPhone oplader voorzien is van een USB poort. Er past een iPhone 5 usb kabel in de USB poort en op deze manier wordt de iPhone opgeladen. De tweede manier is om de iPhone 5 oplader met ingebouwde lightning kabel te gebruiken, zo hoeft u niet een losse iPhone 5 kabel te gebruiken maar is deze al ingebouwd.

Opladen via een iPhone 5 docking station

Een docking station is niets anders dan een iPhone standaard met ingebouwde oplaad functie. Deze manier van opladen wordt niet vaak gebruikt omdat de iPhone 5 niet gebruikt kan worden tijdens het opladen. Tegenwoordig gebruiken wij de iPhone de hele dag zelfs tijdens het opladen en dat niet als de iPhone 5 in de iPhone dock staat. Dit is overigens wel een van de handigste manier omdat de iPhone alleen in de iPhone 5 dock geklikt hoeft te worden om het apparaat op te laden.