iPhone 6 Plus of misschien toch wel Sim Only?

Het is eindelijk zover, de nieuwe iPhone 6 Plus van Apple is officieel verkrijgbaar in Nederland. Op dit moment kunt u het toestel al bij een groot aantal providers reserveren, vanaf 26 september 2014 kunt u het toestel ook daadwerkelijk in huis verwachten. Ondanks dat de iPhone 6 pas net uit is, blijkt het nu al een gigantisch succes te zijn.

Een groot succes

De Foxconn fabriek kan alle vraag naar de nieuwe toestellen niet meer aan, ondanks dat ze eerder al ruim 100.000 extra werknemers in dienst hebben genomen. Natuurlijk konden we vooraf ook wel voorspellen dat het Apple toestel een bijzonder groot succes ging worden. Apple heeft ervoor gekozen om twee varianten van de iPhone 6 uit te brengen, namelijk een normaal 4.7-inch model en een groter 5.5-inch model (de iPhone 6 Plus). Daarnaast gaan er geruchten dat er mogelijk later nog een extra versie zal volgen van dit toestel.

Wel of geen iPhone 6

Twijfelt u op dit moment u wel of niet een iPhone 6 of iPhone 6 Plus gaat kopen? Indien u voldoende budget hebt en een leuk toestel zoekt (de iPhone 6 is het beste toestel op dit moment), dan zijn de nieuwe Apple smartphones voor u ideaal. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om het toestel los of in combinatie met een abonnement af te sluiten, dit is volledig aan u. Apple heeft ervoor gekozen om twee varianten van de iPhone 6 uit te brengen, namelijk een normaal 4.7-inch model en een groter 5.5-inch model (de iPhone 6 Plus). Daarnaast gaan er geruchten dat er mogelijk later nog een extra versie zal volgen van dit toestel. Voor iedereen is dus eigenlijk wat wils op dit moment.

Prijs van het Apple toestel

Natuurlijk hangt er aan de nieuwe iPhone 6 wel een flink prijskaartje, dit hadden we uiteraard wel verwacht als we kijken naar de prijs van modellen die eerder zijn aangekondigd. De iPhone 6 begint over het algemeen bij een prijs van €700. Op het moment dat u extra’s wilt zoals meer geheugen, dan stijgt de prijs uiteraard hierbij ook mee.

Sim Only

Hebt u niet zoveel budget, maar wilt u wel gewoon gebruik kunnen maken van mobiel internet en mobiele telefoon? Dan is het ook zeker het overwegen waard om een Sim Only abonnement af te sluiten in plaats van een telefoonabonnement met toestel. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de iPhone 6 los te kopen en hier vervolgens een los Sim Only abonnement bij af te sluiten, het grote voordeel hiervan is dat u zelf kunt bepalen hoeveel belminuten, MB’s en SMS’jes u in uw bundel wilt hebben. De Foxconn fabriek kan alle vraag naar de nieuwe toestellen niet meer aan, ondanks dat ze eerder al ruim 100.000 extra werknemers in dienst hebben genomen. Natuurlijk konden we vooraf ook wel voorspellen dat het Apple toestel een bijzonder groot succes ging worden. Misschien hebt u geen zin om zolang te wachten op uw toestel, dan kunt u wellicht toch beter een goedkoop sim only abonnement afsluiten bij uw smartphone.