iPhone 6 plus voor 65 plussers

Oudere mensen kunnen maar moeilijk wennen aan de mobiele telefoons die op de markt verschijnen. Gelukkig voor 65 plussers verschijnen er steeds meer telefoons met grote beeldschermen. Hier zitten veelal ook grotere toetsen in verwerkt. Ouderen maken ze minder snel een fout en kunnen hierdoor belkosten beter in de hand houden. Wel is het voor een ouder persoon verstandig een hoesje te nemen. De meeste toestellen zijn vrij glad en glijden snel weg. Een ouder persoon wil de smartphone nog weleens laten vallen. Een dure iPhone, Samsung of HTC laten vallen zou zonde van het geld zijn. Een hoesje kan dus veel leed besparen.

Handig voor 65 plussers

Nu wil je natuurlijk weten welke toestellen zeer geschikt zijn voor ouderen. Qua prijs kwailiteit vinden we dat de iPhone 6 plus het best bij ouderen past. Het toestel van Apple is van hoge kwaliteit en kan over het algemeen wel een stootje verdragen. De nieuwe iPhone 6 plus is lekker groot en zelfs licht buigbaar. Ideaal voor 65 plussers. De toestellen bevatten verscheidene apps die handig zijn voor ouderen en er is veel gratis te downloaden. Kortom: Wanneer ik anno 2014 een nieuw toestel zou moeten uitkiezen zou de iPhone 6 plus een grote kans maken.

Los toestel of abonnement

Veel ouderen twijfelen niet alleen aan een toestel, maar weten ook niet of ze voor een los toestel of juist voor een iPhone abonnement moet gaan. Wil je weinig tot geen zorgen kan je het best voor een abonnement gaan. Iedere maand weer belminuten, internet en automatisch de afschrijving. Toch zijn er veel ouderen die kiezen voor een los toestel met prepaid. Een prepaid heeft als nadeel dat je telkens weer beltegoed moet kopen. Wanneer je een los toestel wilt en de maandlasten laag wilt houden kan je het best voor een sim only met internet gaan. Tevens zijn er vaak acties bij aanbieders waarbij een toestel in combinatie met abonnement een gratis artikel ontvangt. Je kan op deze manier nog meer besparen. Voor het beste iPhone abonnement kan je het best gaan vergelijken. Meer informatie….

Apps voor ouderen

De meeste ouderen vinden de app Einstein, de brain trainer het leukst. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het trainen van je hersenen ervoor zorgt dat je minder snel gaat dementeren. Ouderen die veelal medicatie op bepaalde tijdstippen moeten slikken is er de VGZ medicijnen app. Ben je geen klant van VGZ moet jezelf de medicijnen en tijdstippen invoeren. Bij klanten van VGZ wordt zelfs dit geregeld. Ook een zeer handige app voor ouderen is de gratis app buienalarm. Het is natuurlijk niet lekker wanneer je met de scootmobiel of rollator naar de winkel gaat en er een bui op komst is. De handige app laat je zien wanneer de bui komt, hierop kan je je dus instellen.

Het wordt tijd om er voor te gaan. Blijf modern en ga voor een grote iPhone. Je bent dan jaren verzekerd van een moderne telefoon. Echter wanneer je een toestel weer verkoopt heb je bij de iPhone de meeste kans op een goede verkoop. Het is een goede investering.