TomTom update gratis uitvoeren

TomTom is een toonaangevende leider in autonavigatiesystemen. Naast de standaard autonavigatie systemen, hebben ze nog andere producten ontwikkeld om u zo veilig en zo snel mogelijk op uw bestemming te brengen. Enkele van deze producten zijn: ingebouwde autonavigatie systeem, truck navigatie systeem, moto navigatie systeem (Rider), Bridge voor logistieke bedrijven, iPhone en Android apps, GPS sporthorloge voor zwemmen, fietsen en lopen.

TomTom update gratis

Jaarlijks verandert ongeveer 15% van ons wegennetwerk. Daarom is het raadzaam op regelmatige basis een TomTom update uit te voeren. Zeker wanneer je veel op de baan bent of je TomTom op regelmatige basis op vakantie gebruikt. Het updaten van je systeem gaat eigenlijk vrij makkelijk maar mogelijk ondervind je de eerste keer een paar hindernissen.

TomTom update gratis uitvoeren? Op de website van Tomtomupdate.nl wordt stap voor stap uitgelegd hoe je makkelijk en snel zo’n TomTom update uitvoert. Je kan je ook aanmelden op forums wanneer je het antwoord niet onmiddellijk vindt.

Heb je nog een oude TomTom liggen? Ook hier kan je betaalde updates laten uitvoeren. Wel moet je het navigatietoestel eerst opwaarderen met de laatste nieuwe TomTom software. Pas dan is het verstandig TomTom Home of MyDrive te installeren om de laatste nieuwe kaarten binnen te halen.

Laatste nieuwe navigatiesysteem

Het laatste nieuwe product dat op de markt gebracht is, is de TomTom GO 5000s en 6000S. Beide toestellen hebben een strak design met een brede rand en zijn in verhouding met de oudere modellen een pak groter. De reden hierachter is dat je het GPS systeem kan gebruiken net zoals je bij een iPhone doet. Het heeft dus een super deluxe touchscreen waarbij het in- en uitzoomen met 2 vingers makkelijk te hanteren is. De bediening zou dus een pak makkelijker moeten zijn. Aangezien ze de eerste in hun soort zijn, hebben ze iets minder functionaliteiten als de oudere GPS versies.

Een nog ander en vrij recent product is de TomTom Bridge. Dit GPS toestel wordt vooral gebruikt in logistieke bedrijven die jaarlijks tijd en kosten willen besparen door een volledig uitgestippelde route. Daarbij kunnen ook eigen applicaties in het navigatiesysteem geïntegreerd worden waardoor je uiteindelijk maar een toestel nodig hebt, en dat is uw Bridge GPS.

Je kan ook de gratis TomTom app downloaden voor Android of iOS. Zo heb je steeds de nieuwste routes bij de hand. Kaarten of mappen downloaden is wel betalend.