Hypotheekadviseur Groningen

Hypotheekadviseur Groningen

Als je op zoek wilt naar een nieuwe woning, dan zijn er veel vraagstukken die beantwoord moeten worden. Allereerst wil je natuurlijk weten hoeveel hypotheek je uberhaupt kunt krijgen, zodat je gericht kunt zoeken naar huizen die ook binnen je budget passen. Verder zul je na moeten denken watvoor hypotheekvorm je wilt hebben. Hoeveel wil je aflossen na 30 jaar? Hoe lang wil je de rente vast zetten? Wil je verzekerd zijn van een bepaald bedrag dat wordt uitbetaald, of wil je ook beleggen met de kans op een hogere aflossing (of natuurlijk lager als de markt tegen zit)?

Vakkundig hypotheekadviseur Groningen die luistert naar je wensen

Er is niet één beste hypotheek en/of bank voor iedereen. Het aanbod is dusdanig groot en onderlin verschillend dat het geheel afhankelijk is van je situatie en je wensen. Hypotheekservice is een hypotheekadviseur in de provincie Groningen waar je terecht kunt voor gedegen en maatwerk advies. Er volgt een intakegesprek waarin een inventarisatie wordt gemaakt naar je mogelijkheden, zodat je in eerste instantie weet wat je te besteden hebt op basis van 1 inkomen en/of beiden inkomens.

Hypotheekadvies Groningen bij aankoop woning

Voordat je op zoek gaat naar een nieuwe woning is het natuurlijk al goed om een idee te hebben van de hypotheekvormen die er zijn. Welke hypotheek je daadwerkelijk zal aflsuiten (en waar) zal echter in de meeste gevallen pas echt bepaald worden nadat je een (voorlopig) koopcontract hebt getekend. Je weet dan immers hoeveel geld er nodig is voor je hypotheek en wat op basis van het te lenen bedrag de meest gunstige hypotheek is en de beste hypotheekvorm op basis van je wensen. De hypotheek adviseuren van Hypotheekservice Groningen helpen je graag verder met de financiering van je woning en nemen je stap voor stap mee in het proces, zodat je ten alle tijde duidelijkheid hebt over de te ondernemen stappen en wat je daadwerkelijk afsluit.

Meer weten? Contact hypotheekservice via de website (klik hier) of bel met 0594 – 581 333