AED actie

AED actie maakt vervangen van een AED voordeliger

Het vervangen van een AED hoeft geen hele hoge kosten met zich mee te brengen, wanneer u voor het gebruik van een AED actie van Defibtech kiest. Met de AED actie van Defibtech is het mogelijk om uw bestaande AED in te ruilen voor een nieuw model. Het nieuwe model is hierbij niet gratis, maar u krijgt wel een flinke korting! Op deze manier wordt het heel aantrekkelijk om een verouderd model te vervangen. Naast de AED inruilactie van Defibtech, kunt u ook naar een AED actie zoeken waarbij een nieuw model is afgeprijsd. Ideaal, wanneer u momenteel nog geen AED gebruikt in uw appartementencomplex of bedrijfspand.

Voordelen van een AED actie

Het voornaamste voordeel van de AED actie van Defibtech is het feit, dat de prijs van een AED aanzienlijk lager komt te liggen. Door voor een AED te kiezen, verbetert u de veiligheid in uw omgeving. Een moderne AED is tegenwoordig voorzien van een klein beeldscherm, waarop instructies worden getoond. Daarbij kunt u er ook voor kiezen, om de AED spraakinstructies te laten geven tijdens het uitvoeren van een reanimatie. Zo hoeft u niet langer een cursus te volgen, om een reanimatie uit te kunnen voeren.

Voorwaarden van de AED actie

Bekijk bij het gebruik van een AED actie goed de voorwaarden hiervan. Vaak kunnen enkel specifieke AED’s ingeruild worden voor een nieuw model. Er zijn verschillende webwinkels, waar regelmatig dergelijke acties worden aangeboden. Naar welk type AED ben jij op zoek? Het is verstandig om u vooraf te laten informeren over de verschillende soorten AED’s.