AED kopen

Overweeg een AED kopen voor uw wijk

Een AED kopen kan om verschillende redenen het overwegen waard zijn. Met een AED draagt u bovenal bij aan een veiligere buurt! Op het moment dat iemand te maken krijgt met een hartstilstand, kan een AED een reanimatie makkelijker maken. Zo hoeft niet te worden gewacht op de ambulancebroeders. Wist u dat een blijvende hersenschade bij een hartstilstand al na acht minuten op kan treden? Des te sneller u een reanimatie start, des te kleiner is de kans op deze schade aan de hersenen van het slachtoffer. Zelf een reanimatie kan behoorlijk lastig zijn zonder medische kennis. Een AED kopen maakt dat u geen medische kennis meer nodig zal hebben.

Mogelijkheden bij een AED kopen

Wanneer u een AED kopen serieus overweegt, is het belangrijk om verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Kiest u bijvoorbeeld voor een AED met enkel spraakinstructies, of geeft u de voorkeur aan een model met een geïntegreerd beeldscherm? Een geïntegreerd beeldscherm biedt het voordeel dat u de instructies ook op het scherm kunt volgen. Ideaal wanneer u minder goed hoort, of wanneer u het makkelijker vindt om de beelden na te doen. De AED kan in verschillende talen geleverd worden. Zo kunt u naast Nederland ook Engels of Frans op het apparaat laten installeren.

AED kopen en bevestigen op een drukke plek

Een AED kopen is interessant voor bedrijven, voor de eigenaren van grote appartementencomplexen en bijvoorbeeld voor sportclubs. Op deze plekken zijn veel mensen bij elkaar, waardoor men snel de beschikking moet hebben over een AED na een hartstilstand. Ook zijn bedrijfspanden en sportclubs vaak gevestigd op een centraal punt. Zo hebben ook anderen uit de wijk baat bij een AED in het pand.