Ervaringen met Carbuloss

Na het gebruik van de twee dieetproducten was ik compleet verrast door de resultaten. Ik voelde me vol energie en had geen honger. Dit is blijkbaar te wijten aan een bijwerking van Carbuloss dat de eetlust minder laat worden. Eerlijk gezegd heb ik me al lang niet meer zo goed gevoeld.

Verandering dagelijkse routine

Zelfs ik moet mijn dagelijkse routine veranderen. Op de zevende dag ging ik op de weegschaal staan en kon mijn eigen ogen niet geloven: Ik had twee en een halve pond verloren. Omdat je bij de meeste diëten gewoon heel veel vocht kwijtraakt moet je wel wat langer wachten om de resultaten goed te kunnen beoordelen, maar het zag er hoopvol uit! Voor het eerst in jaren, woog ik minder dan 70 pond!

Pillen

Na jaren heen en weer te gaan, met diëten die wel of niet werkten of die ik wel of niet volhield, en na jarenlang te hebben genoten van het jojo-effect, heb ik nu besloten pillen te proberen. Iedereen vertelde me dat pilletjes niet werken omdat je manier van leven niet verandert. Dus was ik bang dat iedereen weer eens gelijk kreeg.

Gewoon doorgaan!

Niets is minder waar, ik ban al 14 kilo kwijt en ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. Het leuke is dat ik dingen kan doen die ik vergeten was, zoals een trap op lopen zonder bovenaan, of halverwege, een pauze in te moeten lassen. Goed, over dat hongergevoel, dat is dus niet helemaal waar hoor. Als je minder gaat eten blijft je lichaam je nog een hele tijd vertellen dat je meer eten nodig hebt. Daar moet je niet intuinen hoor, gewoon doorgaan.

Alles dankzij Carbuloss

En 14 kilo in een half jaar, dat lijkt niet veel, maar ik durf nu tenminste weer een foto bij mijn pagina’s op het internet te zetten. Natuurlijk is er wel meer veranderd, niet alleen de manier waarop ik eet. Ik let nu ook meer op wat ik eet en zelfs op waar ik mijn boodschappen doe. Als het even kan ge ik ook te voet of op de fiets naar het werk. Dankzij Cabuloss kan ik dat weer. Carbuloss kopen? Neem een kijkje op Bekendvanpc.nl