Floww en Straling

Bent u benieuwd naar de invloed van straling op onze gezondheid, of de stand van de wetenschap op dit gebied? Onderzoekers doen hier op het moment veel onderzoek naar, onder andere omdat de resultaten elkaar tot nu toe regelmatig tegen lijken te spreken. We hebben te maken met diverse gezondheidsklachten waar we nog geen oorzaak van kennen. Aan de andere kant neemt de hoeveelheid elektromagnetische straling verder toe, maar slagen we er (nog) niet in om een verband tussen de beiden te vinden. Hoe komt dit? Floww houdt u hiervan graag op de hoogte.

Onderzoeken over straling en Floww Health Technology

Floww houdt de onderzoeken op dit gebied goed in de gaten en is daarmee de ideale plaats voor nieuwe inzichten over deze materie. Uiteraard doet Floww onderzoek naar de gevolgen van straling op onze gezondheid, maar ook naar de effecten van de producten van Floww Health Technology. Wat dat betreft is het mogelijk u flink te verdiepen in de gevolgen van straling en waar we op dit moment staan met betrekking tot het onderzoek.

Activiteit op de sociale media

Om Floww te volgen en na te gaan hoe het onderzoek zich ontwikkelt kunt u onder andere gebruik maken van de sociale media, via Twitter en Facebook. Het is op dit moment nog niet goed duidelijk of er inderdaad sprake is van een verband tussen de gezondheidsklachten waar we mee te maken hebben en de elektromagnetische straling, maar dit valt aan de andere kant ook niet uit te sluiten. Het is daarom van belang om de ontwikkelingen de komende jaren goed in de gaten te houden en nu mogelijk alvast gebruik te maken van de Floww producten. Ze zorgen voor een protectie tegen de straling, waardoor u als het ware de tijd koopt om uit te laten zoeken of er sprake is van schadelijke gevolgen.