John van G make up!

Ben jij al bekend met het merk John v G?

Dit is een merk waar je heel blij van wordt , het assortiment is reuze en de prijs is heel betaalbaar. Voor de echte make mindert zou je hier eens moeten gaan kijken. Alle kleuren oogschaduw zijn apart te koop , je kunt op deze manier je eigen make-up doosje samen stellen. Wil je in de zomer graag wat nieuwe kleurtjes , dan haal je de oude eruit en wissel je deze gewoon om. De make-up doosjes zijn er in verschillende maten, zo is het kleinste doosje er al met 2 kleurtjes en in de grootste kunnen er 10 in. Ook kan je blusher of wenkbrauwpoeder in het doosje, het werkt d.m.v. een magneetsysteem. We kunnen niet alles gaan benoemen want dat wordt teveel , maar we hebben nog een aantal top producten die we toch even willen delen met je.

Longlasting oogschaduw van John van G

Dit is een oogschaduw in een vorm van een potlood. Er zit een vrij dikke punt aan waardoor je deze ook heel mooi kunt gebruiken als eyeliner. Als je de oogschaduw gebruikt zal je zien dat deze perfect op de plaats blijft zitten , zonder dat het uit loopt in de fijne lijntjes. Het potlood kun je opdraaien en vind je de punt te stomp worden dan zit aan de achterkant van het potlood een punterslijper! Hier is dus goed over na gedacht en het blijft echt de hele dag PERFECT zitten. Het oogschaduw potlood is er in 7 kleuren en al voor € 9.50.

Iedere dag een andere kleur met Moodmatchers lipstick

En dan nog als laatste de Moodmatchers lipstick. Hier worden wij heeeeel erg blij van. Wat is het? Het is een longlasting lipstick die mee kleurt met de zuurgraad van je huid. Heel grappig dus , je doet de lipstick als groen op en hij kleurt roze , bij jou kan de kleur dan bv feller roze worden dan bv bij je vriendin. En verder geeft de lipstick alleen af bij je eerste kop koffie of thee en voor de rest niet meer. Een echte MUSTHAVE en dat voor € 9.50. De lipstick is er in 22 kleuren waarvan 6 glans -6 metallic en 8 matte kleuren. De matte kleuren (6uur) blijven iets minder lang zitten dan de andere moodmatchers.

Ieder voor/najaar komt er een nieuwe look uit ,bezoek de webshop van Byourselfshop.nl want zo blijf je altijd goed op de hoogte van de nieuwe trends.

john_van_g make up
bestel online john v g make up producten