Klachten voorkomen dankzij chiropractie!

Bent u gezond, maar wilt u ook in gezonde conditie blijven? Dan is het zeker verstandig om tenminste 1 tot 2 keer per jaar een bezoek te brengen aan de chiropractor en uw wervelkolom te laten controleren. Vergelijk het met de periodieke controle bij de tandarts. Oorzaken van toekomstige lichamelijke problemen kunnen zo in een vroegtijdig stadium worden gesignaleerd en verholpen.

Geen verwijzing nodig voor de chiropractor

Bij Chiropractic Centrum Enschede of Alphen a/d Rijn heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts. In de meeste gevallen worden behandelingen vergoed uit het aanvullende zorgverzekeringspakket. Controleer echter altijd van te voren bij uw verzekeringsmaatschappij om misstanden en onnodige kosten te voorkomen.

chiropractor in enschede of alphen a/d rijn
Dr. Tor-Inge Dragland

Rugklachten of schouderklachten? Wij helpen u snel

Rugpijn of lumbago is een verzamelnaam voor verschillende problemen in de rug die pijn kunnen veroorzaken. Veel voorkomende klachten in de rug worden veroorzaakt door een verkeerde houding, overgewicht, te weinig beweging, een val en overmatig stress. Tijdens de zwangerschap kunnen ook klachten in de lage rug en bij de bekken ontstaan door verandering in de hormoonspiegel, toename van het lichaamsgewicht en verandering van de lichaamshouding.

Van een whiplash tot een huilbaby. Bij de chiropractor is ieder patiënt welkom, jong en oud!

Een whiplash trauma kan onder andere leiden tot de volgende klachten: nekpijn, hoofdpijn, concentratieverlies, vermoeidheid, geheugenverlies, dubbel zien of minder goed scherp kunnen stellen ( duizeligheid ), stijfheid in de nek, tintelingen in de vingers of armen. Deze en andere nare gevolgen kunnen soms pas maanden na het ongeval tot uiting komen.

whiplash behandeling bij de chiropractor
een whiplash is een veelvoorkomende trauma

Een huilbaby kan ongelooflijk zwaar zijn en verdrietig zijn. Ook een oorzaak hiervan kan het KISS syndroom zijn. Stop daarom direct met het uzelf en uw kind ondraaglijk maken, want in de meeste gevallen werkt onze speciale behandeling en kunt u en uw kind weer een normaal leven leiden. Hiervoor kunt u kiezen voor een afspraak op onze locatie in Enschede of Alphen a/d Rijn.

KISS behandeling babys
het KISS syndroom komt veel voor bij pasgeboren kinderen