Waarom je gezicht scrubben belangrijk is

Het is misschien wel de moeilijke tijdstip om uit bed te kopen, maandag ochtend. Het internet staat vol met parodies op deze beruchte ochtend die voor de meeste mensen weer het begin betekend van de werkweek. Het wekend is net achter de deur (en natuurlijk altijd te kort) en er moet weer een omschakeling plaatsvinden. Wat mensen vaak vergeten is dat het een mindset is. Je kunt de dag ook zeer opgewekt en fris beginnen met de juiste producten. Een scrub bijvoorbeeld is daarvoor de perfecte manier!

Het gezicht grondig scrubben is een pré

Wanneer we opstaan is het eerste wat we doen naar de badkamer lopen en ons gezicht wassen. We willen tenslotte wakker worden en wat werkt beter dan koud water op ons gezicht. Echter, het is slechts water. Wat mensen vergeten is dat er niet ons gezicht echt ‘ wassen ‘ , maar slechts onze huid bevochtigen. Een schoon en fris gezicht begint met het wassen met bacteriedodend zeep. De beste manier om dit te bereiken is niet met standaard groene zeep, maar scrub zeep. Scrub bestaat namelijk uit een samenstelling van zeep en mineralen, zoals zout, die hardnekkige vuil restjes echt verwijderen. Dankzij deze samenstelling creëer je een schuurpapier effect, waarbij de mineralen vuil verwijderen en de zeep de huid reinigt. Deze vuil restjes zijn niet met de blote oog waarneembaar, maar zijn iedere dag te vinden op ons lichaam. Bacteriën zijn namelijk overal aanwezig en onbewust komen ze ook in ons gezicht. Is het niet je bureau, dan is het wel een toetsenbord, een bril, een glas of een ander object waarvan je bacteriën overgedragen krijgt. Scrubben is daarom niet alleen verfrissend, het is absoluut noodzakelijk om een schoon gezicht te krijgen.

Face scrub speciaal voor mannen

Het is voor mannen helaas niet zo makkelijk als voor vrouwen om een goede gezichtsscrub te vinden. Daar probeert Scaramouche & Fandango verandering in te brengen. Dit nieuwe 100% herenmerk heeft o.a. een men face scrub in de productlijn speciaal bedoeld voor de veelzijdige hedendaagse man die natuurlijke producten prefereert voorzien van natuurlijke mineralen.