Antieke vloer kopen

De vloer in je huis vernieuwen

Als het interieur van je woonkamer aan vervanging toe is dan begin je meestal met de vloer. Een vloer is belangrijk want die bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte. Je kunt daarbij kiezen uit diverse opties. Hout, kurk, steen of tapijt. Als je kiest voor hout dan kun je en antieke vloer kopen met een rustieke uitstraling. Dit past bijvoorbeeld heel goed in een wat oudere woning met een klassieke inrichting.

Contrast met moderne inrichting

Een antieke vloer kan ook prima worden gecombineerd met een moderne inrichting. Heb je moderne en strakke meubels dan kan een antieke vloer juist zorgen voor een mooi contrast. Een vloer is altijd in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar en past dus altijd bij jouw interieursmaak. Dat maakt het nog meer voor de hand liggend om te kiezen voor een mooie antieke vloer waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Een vloer die weinig onderhoud vraagt

Een antieke vloer kopen betekent kiezen voor weinig onderhoud. Deze vloer is namelijk gemakkelijk schoon te houden en je hoeft er maar weinig aan te doen. Eens in de zoveel tijd kun je de beschermende laag van de vloer verwijderen en opnieuw aanbrengen. Dit verlengt de levensduur van je vloer aanzienlijk. Wanner je hier tijd en een kleine investering voor over hebt kun je veel langer plezier hebben van je mooie vloer. De rest van de tijd kun je volstaan met stofzuigen of af en toe dweilen met een sopje met een mild schoonmaakmiddel.