De tuin als verlengstuk van uw woonomgeving

U wilt optimaal kunnen genieten in uw tuin? Er lijkt steeds meer waarde te worden gehecht aan een mooie tuin. We merken dan ook dat er meer tijd wordt doorgebracht in de tuin en dat deze steeds meer wordt gezien als een waar verlengstuk van de woonomgeving. We streven ernaar om het optimale tuingenot naar boven te halen en hebben ons assortiment voor uw tuin met zorg en liefde samengesteld.

Een rustgevende tuin zorgt voor inspiratie

We brengen graag tijd door in onze tuin. Onze tuin die ons u die gewenste rust, gemak en inspiratie geeft. Onze tuin die altijd met het seizoen meegaat en steeds van uiterlijk verandert. Deze seizoensveranderingen staan ook centraal in onze ruime collectie met tuinproducten. Hierbij streven we ten alle tijden naar duurzaamheid. Zo komt onze hout uit duurzaam beheerde bossen en wordt alleen op legale wijze gekapt.

Voor alle tuinen vinden we de juiste sfeer

Voor alle invullingen hebben we een bijpassende oplossingen. Stenen die aansluiten op de tuin die zo bij u past. Verlichting die in de avonduren net dat beetje extra sfeer creëert. Decoratie die uw tuin een Mediterraanse sfeer geven.

Kwaliteit, uitstraling en toepasbaarheid

Onze tuinproducten zijn met zorg samengesteld en gaan uit van een enkele basisgedachte.  Onze producten voor uw tuin voldoen allemaal aan kwaliteit, zorgen voor de juiste uitstraling en zijn in verschillende omgevingen toepasbaar. Dit zijn dan ook gelijk onze kernwaarden die u in al onze producten zult terugzien. Waarden die we belangrijk vinden. Waarden die zich vertalen in deskundig advies en een gastvrije opstelling. We heten u dan ook van harte welkom op onze vestigingen in Haaksbergen/St. Isidorushoeve, Lochem en Rijssen.

» Wilt u meer inspiratie opdoen voor uw tuin? Of heeft u al een vergaand idee over hoe u uw tuin wilt verfraaien? Bouwcenter Nobel helpt u graag verder met een ruim assortiment aan tuinproducten.