Grind Zwolle

Grind Zwolle

Is jouw tuin toe aan een flinke opknapbeurt of ben je verhuisd? Dan zal siergrind in Zwolle van Grintje Zeker zeker niet misstaan. Je kunt het siergrind puur gebruiken ter decoratie voor bijvoorbeeld borders, bloembakken, een vijver of perkje. Siergrind is echter ook uitstekend geschikt voor het volledig aanleggen van een pad, oprit of terras. Dit is te danken aan duurzaamheid, een goede waterdoorlating en het is eenvoudig te leggen waardoor het een goede vervanger is voor tegels.

Bestellen en leveren van Siergrind in Zwolle

Bestel je je grind bij Grintje Zeker, dan wordt je grind in Zwolle netjes voor de deur afgeleverd. Geen gedoe met zelf vervoer regelen en bijomende kosten, gewoon een aantrekkelijke prijs voor zowel de bestelling als levering van je grind in Zwolle. Van tevoren zal een medewerker van Grintje Zeker nog even contacten over de tijd en locatie van levering, zodat je weet wanneer en waar er precies wordt geleverd. Dit kan (mits de auto er kan komen) bij je voor de deur, maar wellicht heb je een specifieke locatie welke je dan kan doorgeven.

Zand en grind geleverd in Zwolle en omgeving

Naast grind kun je bij Grintje zeker ook terecht voor verschillende soorten zand. Wellicht wil je een zandbak voor je kinderen, moet de oprit worden verhoogt, of heb je zand nodig voor een betere drainage. Bij Grintje Zeker koop je verschillende soorten zand voor een aantrekkelijk tarief. Het grind en zand worden beiden standaard geleverd in bigbags, maar lostgestort is ook mogelijk.

Vragen over ons assortiment, prijzen of leveringsmogelijkheden? Bel gerust met 06 – 12 18 96 44 of stuur een mail naar info@grintjezeker.nl