Houten vloeren kampen

Houten vloeren kampen

Tegenwoordig zijn er natuurlijk de wereld aan vloeren verkrijgbaar en elk met zijn unieke eigenschappen, maar veel mensen hebben nog steeds de wens voor een echte houten vloer. Een tijdloos design die een unieke eigen sfeer meegeeft aan je woning of pand. Een houten vloer komt tegenwoordig in vele verschillende stijlen en ook veel onderling kwaliteitsverschil. Bij Dutzfloors vind je vrijwel elk type houten vloer die je maar kunt bedenken, echter leveren we alleen premium kwaliteit en maken tevens alle houten vloeren zelf.

Houten vloer kampen van 100% nederlands fabricaat

Dutzfloors maakt alle houten vloeren zelf en haalt het hout alleen uit verantwoorde bossen waarbij continu opnieuw gepland wordt. Deze bossen zullen nooit leeggekapt worden en blijven altijd in de huidige hoedanigheid voortbestaan. Kwa keuze kun je het beste een kijkje nemen op de website van Dutzfloors, want de hoeveelheid houten vloeren om uit te kiezen is teveel om op te noemen.

Maatwerk houten vloer kampen thuis afgeleverd

Liever een volledig unieke houten vloer helemaal afgestemd op jouw wensen en je interieur? Maak gerust een afspraak met Dutzfloors en laat je houten vloer volledig samenstellen en maken naar wens. Na productie wordt de vloer bij je thuis in Kampen afgeleverd en geïnstalleerd.