Tuinsets bij FavorietXL

Bij FavorietXL hebben we een breed assortiment aan tuinsets, gescheiden in 4 materialen: vlechtwerk, aluminium, hardhout en kunststof en polywood.

Gevlochten tuinsets

Gevlochten tuinsets zijn al lange tijd geliefd. Dit komt doordat de sets er goed uit zien en ook nog eens erg comfortabel zitten. De tuinsets zitten erg fijn doordat de meubelen wat elastisch zijn en dus een beetje meeveren als er op gezeten wordt. De toevoeging van een kussen maakt het zitcomfort nog groter.

De aluminium tuinsets staan bekent om hun sterke vorm, sommige materialen worden ook gecombineerd, om de eigenschappen van alle materialen optimaal te benutten. Bijvoorbeeld een aluminium frame en vlechtwerk afwerking. Of een houten tafelblad met een vlechtwerk afwerking.

Combinatie van tuin- en loungeset

Tuinsets zijn heerlijk om aan te eten, maar met een standenstoel kan je natuurlijk ook heerlijk ontspannen. Nieuw zijn de combinaties tussen tuinsets en loungesets, de zogenaamde lounge-diningsets. Deze sets hebben een hogere zit en een hoge tafel. Hierdoor blijft de loungeset in stand en kan je heerlijk ontspannen. Tijdens het eten zit je rechtop en kan je lekker eten aan de hoge tafel! De combinatie is ideaal voor tuinen waarin te weinig ruimte is voor zowel een loungeset als een diningset.

Tuinsets zijn bij FavorietXL verkrijgbaar van verschillende merken. Het grootste verschil zit in kwaliteit en uitstraling. De kwaliteit is goed af te lezen aan bijvoorbeeld de garantieperiode. 4 Seasons Outdoor geeft bijvoorbeeld maar liefst 3 jaar garantie op alle tuinmeubelen. Andere merken die je kan vinden in onze webshop zijn Beach7, di Avanti, Suns, Bellagio en meer.

Bij FavorietXL kunt u uw tuinsets ook sfeervol aanvullen door middel van sierlijke kussens en andere mooie accessoires.

Alle tuinsets vanaf €500,- worden gratis verzonden binnen Nederland!

FavorietXL is de online specialist in tuinmeubelen, kampeerartikelen, barbecues en speelgoed. Op onze website vind u in ons aanbod meer dan 4500 artikelen. Neem snel een kijkje en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment.