De Wahoo Kickr test

De Wahoo Kickr is één van de beste hometrainers van dit moment. De indoor fietstrainer is uitgerust met de nieuwste software. Dit maakt het eenvoudiger om met groot comfort te fietsen in je eigen huis. Of het nou is om te trainen voor een belangrijke wedstrijd, of om gewoon een betere conditie te krijgen, Het is allemaal mogelijk met Wahoo Kickr. Test het zelf!

Wahoo Kickr getest door professionals

De Britste wielploeg Team Sky heeft de fietstrainer Wahoo Kickr getest. De wielerploeg is zeer enthousiast over Wahoo Kickr en noemt het een marktleidend product. De fietstrainer is door de ploeg uitvoerig getest op alle zwaartestanden. Dankzij de hoge kwaliteit van Wahoo Kickr is het een positieve ervaring geweest voor Team Sky.

Fietstrainer 2.0

De moderniteit van de Wahoo Kickr stelt je in staat om je iPhone of Tablet te koppelen aan de software van het apparaat. Hiermee kun je de trainer zwaarder of lichter zetten en kun je een realistische fietsroute simuleren. De aanpassingen aan de zwaarte van het fietsen zijn direct, zodat het gevoel van heuvelop eenvoudig gerepliceerd kan worden. Dit zorgt voor een zeer prettige en intensieve training, dankzij de geteste Wahoo Kickr.

Duurzaam & stil

Als je de Wahoo Kickr in huis haalt hoef je je geen zorgen te maken over geluidsoverlast voor de buren. De fietstrainer is bijna volkomen geluidstil. Daarnaast is het gemaakt van hoogwaardige materialen die een lange levensduur van de Wahoo Kickr garanderen. Je kunt dus vele jaren gebruik maken van de fietstrainer zonder ook meer iets te hoeven vervangen.

Wie een fietstrainer aan wilt schaffen, doet er goed aan om de Wahoo Kickr in overweging te nemen. Door professionals getest, de Wahoo Kickr is een product van hoge kwaliteit die vele functies biedt waardoor indoor fietsen een totaal nieuwe dimensie krijgt.