Hockeytassen

Hockeytassen heb je tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Het is tegenwoordig niet alleen meer een hulpmiddel om je hockeystick, hockeyschoenen en hockeykleding in op te bergen, maar ook een item om mee gezien te worden. De tassen worden veel gespot op de hockeyvelden, maar het kan ook functioneren als een schooltas, waar de boeken in kunnen worden opgeborgen. De hockeytassen van Brabo en Osaka zijn op dit moment het populairste. De tassen zijn herkenbaar aan de opvallende opdrukken en staan bekend om de goede kwaliteit.

Brabo hockeytas

Brabo hockeytassen herken je aan de opvallende designs en kleurtjes. Een populaire tas onder de Brabo hockeytassen is de tas met een vlag erop bedrukt, zowel verkrijgbaar als schoudertas en rugzak. De tassen staan helemaal in het teken van een land. Zo kun je kiezen voor een Brabo schoudertas of rugzak met de Nederlandse vlag, maar ook met de Amerikaanse en zelfs Belgische vlag. Deze hippe Brabo hockeytassen zijn verkrijgbaar vanaf €25,49. Daarnaast zijn de schoudertassen verkrijgbaar in print van bijvoorbeeld een luipaard of tijger. Deze Brabo schoudertassen met dierenprint zijn verkrijgbaar vanaf €37,99. Ook populair op dit moment zijn de Brabo schoudertassen met een Coca-Cola print. Deze tas is al verkrijgbaar vanaf €25,49. Alle hockeytassen van Brabo zijn waterafstotend en comfortabel om te dragen. Daarnaast hebben de hockey tassen speciale vakjes om bijvoorbeeld accessoires in op te bergen. Hierdoor worden de hockeytassen ook wel eens gebruikt om mee naar school te nemen.

Osaka hockeytas

Osaka hockeytassen herkent u meteen. De tassen hebben namelijk een opvallende, felgroene bedrukking. Een Osaka hockeytas is te verkrijgen als stickbag en backpack. De hockeytassen van Osaka bieden genoeg ruimte om alle hockeyspullen in op te bergen en de tassen bevatten een apart vakje waar de scheenbeschermers in kunnen worden opgeborgen. Een Osaka backpack is verkrijgbaar vanaf €60,49 en een Osaka stickbag is verkrijgbaar vanaf €52,36.