Yedoo lanceert nieuw model step

Yedoo is al sinds jaar en dag een van de meest populaire merken als het gaat om steps. Verschillende modellen in allerlei verschillende prijsklassen en voor ieder wat wils. Dankzij een uitstekende marketingstrategie mag Yedoo zich samen met KickBike voegen bij de twee populairste merken als het gaat om steppen. Sinds kort heeft Yedoo zijn Yedoo Mezeq V-Brake totaal vernieuwd en opnieuw op de markt gebracht.

Yedoo Mezeq V-Brake vernieuwd

Sinds Augustus dit jaar heeft Yedoo zijn populairste model een totale make-over gegeven. In totaliteit is de step compleet gerestyled en ruim 85% van de componenten vervangen of vernieuwd. Zo heeft men de handvatten dusdanig aangepast dat zowel lange als korte mensen geen last hebben van te strak gespannen armen tijdens het rijden. De handvatten zijn namelijk verstelbaar in de breedte. De voetenplank waar u uw voet op dient te zetten tijdens het steppen heeft tevens een verandering ondergaan. Nu is deze namelijk verstelbaar in hoogte. De een vind het namelijk fijner om laag bij de grond te steppen en de ander juist niet. Zo creëert u zelf de optimale wegligging. Naast deze grote aanpassingen heeft Yedoo ook een aantal kleine aanpassingen gedaan aan de Yedoo Mezeq V-Brake zoals de grip op de handvatten. Deze is sterk verbeterd en deze aanpassing komt ten gunste van de optimale rit. Handen en armen glijden namelijk niet meer zo makkelijk van het stuur af, zeker wanneer u vol gas aan het steppen bent.

Simpel en zonder gereedschap

Pech onderweg? De wielen zijn eenvoudig te demonteren. U heeft geen gereedschap nodig om het voorwiel van de step te verwijderen, omdat u bijvoorbeeld een klapband of lekke band heeft gehad onderweg. Met een simpel draai en kliksysteem is het voorwiel eenvoudig van de step te verwijderen. De Yedoo Mezeq V-Brake is in positieve zin helemaal gerestyled en richt zich helemaal op ergonomie, zodat u met een gerust hart lekker op pad kan gaan.