Aankomend Michelin Sterren restaurant in Delden

Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden is hét 4-sterren hotel waar u heerlijk kunt genieten van een overnachting en van heerlijk eten. Het eeuwen oude schippersherberg bij het Twickelse havenbedrijf is inmiddels een begrip in Twente en omstreken. Het team bestaat uit toegewijde professionals met liefde voor het vak om iedere avond haar gasten te verwennen van culinaire hoogstandjes op hoog niveau.

Carelshaven had in de periode van 1973-1986 een Michelinster en is wederom op weg om opnieuw haar Michelinster in de wacht te slepen. In het Culinaire gids en Michelin gids kunt u dan ook meer te weten komen over Carelshaven en haar avontuur naar die geweldige ster. Met haar nominatie als lekkerste restaurant van Nederland tijdens de lekker 500 opname, zal dat een geweldige prestatie zijn.

 

Michelin ster restaurant in Delden

Hoe geweldig is dat? Voor iedereen uit Twente en omstreken, kan er wellicht dicht bij huis onwijs worden genoten van heerlijke eten met streekproducten uit het landgoed zelf. Het restaurant in Delden is voorzien van meerdere diner zalen waar u zowel binnen als buiten kunt zitten. Toch helemaal privé? Dan kunt u kiezen voor een eigen zelf en volledig genieten van Private Dining met familie, vrienden, collega’s en gasten.

Onder leiding van chef-kok Danïel Nijkamp wordt er op culinair niveau gekookt door de keukenbrigade om iedere dag weer een verassing op tafel te serveren en u er van te overtuigen hoe geweldige eten kan zijn. Met een bijbehorende wijn, komen de smaken perfect in balans zoals dat bedoeld is. Onze wijnkaart is dan ook speciaal ontworpen door onze Maitre vinoloog-sommelier.

 

Bijzondere mogelijkheden om Twente te belegen in Delden

Naast heerlijk dineren in Delden, kunt u ook overnachten of zelfs een vakantie boeken! Bezoek bijvoorbeeld het kasteel Twickel, of beleef Twente tijdens een 5-daagse mini vakantie. Bent u een echte liefhebber van eten? Dan nemen wij u mee naar een 3-daagse Bourgondische verwen periode met heerlijk eten en de beste champagnes.