Vakantie in Friesland

Breng uw vakantie door in een vakantiehuis in Friesland

Vakantie vieren in Friesland betekent dat u zich een beetje in het buitenland waant. Niet alleen wijkt de Friese taal dusdanig af van het Nederlands dat het officieel een taal is en geen dialect. Maar ook de omgeving zorgt ervoor dat een vakantie in Friesland u het gevoel geeft er even helemaal uit te zijn. U kunt genieten van de gezellige Friese steden en dorpjes en natuurlijk van het vele water in deze provincie. Als u van watersport houdt bent u in Friesland helemaal thuis. U kunt heerlijk roeien en zeilen of met een motorbootje de meren op.

Een gezellige vakantie in Friesland

U kunt een vakantiehuis Friesland huren op een vakantiepark. U heeft dan alle comfort die u maar wenst. Als u niet van kamperen houdt dan is een vakantiehuis een prima onderkomen voor u. U heeft wel alle vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, u hoeft geen rekening te houden met vaste tijden voor de maaltijden en u heeft veel meer ruimte dan op een hotelkamer. De hond kan mee op vakantie en u kunt optimaal genieten van uw verblijf in één van de mooiste provincies van Nederland.

Een ontspannen vakantie aan de Friese meren

Gun uzelf een heerlijke vakantie in eigen land en reis af naar het mooie Friesland. Hier kunt u een perfecte vakantiewoning huren voor een ontspannen vakantie. Geniet van de Friese meren en van heerlijk eten in uitstekende restaurants. U komt helemaal uitgerust weer thuis na een verblijf in het mooie Friesland.