Vakantiehuis Friesland

Breng je vakantie door in gastvrij Friesland

Wil je op vakantie in eigen land en toch het gevoel hebben dat je in het buitenland bent dan is Friesland een ideale provincie. Niet alleen is het de enige provincie in ons land waar een andere taal dan het Nederlands wordt gesproken, het is ook qua landschap een uniek gebied. Friesland staat bekend om het vele water, de Friese meren zijn bekend vanwege de uitgebreide watersportmogelijkheden. En in de winter, als er ijs ligt, wordt er volop geschaatst.

Huur een heerlijk vakantiehuis in Friesland

Wil je een comfortabele vakantie maar toch alle vrijheid? Huur dan een vakantiehuis Friesland voor een ontspannen verblijf in deze gastvrije provincie. Wanneer je een vakantiewoning huurt heb je alle vrijheid en daarnaast een zee van ruimte. Dat is toch wat anders dan een hotelkamer en vaste tijden voor het ontbijt. Je kunt lekker je eigen gang gaan. Vroeg opstaan voor een frisse ochtendwandeling of lekker uitslapen, aan jou de keus.

Voordelig met vakantie in Friesland

Een vakantiehuis in Friesland huren hoeft niet duur te zijn. Als je de mogelijkheid hebt om buiten het hoogseizoen je vakantie door te brengen ben je zelfs nog goedkoper uit. Gun jezelf de rust en de ruimte van één van de mooiste provincies van Nederland en kom naar Friesland. Bezoek de knusse dorpjes en gezellige steden. Ga lekker shoppen in Leeuwarden of maak een interessante stadswandeling. Friesland heeft voor iedere toerist veel te bieden. Je kunt ook een dagje de Waddenzee oversteken naar één van de eilanden om je vakantie compleet te maken.